Kruševac: Masovna tuča, napali i policajce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2021, 23:47

Kruševac: Masovna tuča, napali i policajce

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su R. N. (1979), T. V. (1992), K. R. (2001), S. A. (1969), S. N. (2000) i D. A. (1986) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Oni se sumnjiče da su sa još jednim maloletnikom večeras napali policijske službenike koji su intervenisali na uspostavljanju narušenog javnog reda i mira u Čolak Antinoj ulici u Kruševcu.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je uspostavila javni red i mir i privela učesnike tuče u kojoj je sedam osoba napalo dvojicu Kruševljana i naneli im povrede, saopštila je Policijska uprava Kruševac.

Po nalogu osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenima R. N., T. V., K. R., S. A., S. N. i D. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, dok će krivična prijava protiv maloletnika biti podneta Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko hapšenje u Kruševcu: Napali policiju u centru grada, a prethodila je i masovna tuča - i to sa noževima

Izvor: B92, 05.Maj.2021

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su R. N. (1979), T. V. (1992), K. R. (2001), S. A. (1969), S. N. (2000) i D. A. (1986) iz Kruševca...Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti...Oni se sumnjiče...

Nastavak na B92...

Učesnici masovne tuče u Kruševcu napali policajce

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2021, 07:16

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su R. N. (42), T. V. (29), K. R. (20), S. A. (52), S. N. (21) i D. A. (35) iz Kruševca zbog napada na službeno lice...Oni se sumnjiče da su sa još jednim maloletnikom sinoć napali policijske službenike koji su intervenisali na uspostavljanju narušenog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.