Kočićemo reforme ako one vode otpuštanju

Izvor: Beta, 17.Feb.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kočićemo reforme ako one vode otpuštanju

KRUŠEVAC, 17. februara 2014. (Beta) - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je u ponedeljak će koalicija oko SPS biti kočničar reformi koje vode smanjivanju broja radnih mesta, plata i penzija.

"Ako će reforme da idu u cilju uništavanja i ovog broja radnika koji postoji u Srbiji, a danas ih je 800.000 manje nego 2000. godine, ako će da idu ka uvodjenju manjih prava za radnike >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nego što postoje u Evropi, ako će da idu ka smanjivanju plata, penzija, ka uspostavljanju liberalnog kapitalizma i biti u interesu tajkuna, a ne radnika, mi ćemo biti kočničari", kazao je Dačić u Kruševcu.

Dačić je rekao da je u tom gradu pre 2000. godine radilo 45 hiljada ljudi, od čega 25.000 u industriji, dok je danas posle "reformi, tranzicije, privatizacije, priča o demokratiji i slobodi" ostalo oko 16.000 radnika, odnosno oko 5.000 u industriji.

Birače je upozorio da ne veruju onima koji su 2000. godine došli na vlast, a danas idu u više kolona, jer će se ponovo ujediniti.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Kočićemo reforme ako bude otpuštanja"

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2014

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas će koalicija oko SPS biti kočničar reformi koje vode smanjivanju broja radnih mesta, plata i penzija. ..Kočničar, ako..: Ivica Dačić, predsednik SPS-a  .."Ako će reforme da idu u cilju uništavanja i ovog broja radnika...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.