Kinez šokirao Kruševljane, Napredak u poslednjim sekundama ispustio pobedu

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 21:47

Kinez šokirao Kruševljane, Napredak u poslednjim sekundama ispustio pobedu

Nije bilo publike, ali uzbuđenja nisu izostala..

Protekla dvoipomesečna pauza bila je prilično turbulentna u Napretku iz Kruševca, zbog ostavke prvog čoveka kluba Marka Miškovića, nedugo pošto je angažovan trener Dragan Ivanović, koji je u svom prethodnom mandatu imao dosta uspeha sa ekipom Napretka.

Ipak, večerašnja partija protiv Radničkog iz Niša može da ohrabri Kruševljane i trenera Ivanovića, iako su u nadoknadi vremena ostali bez pobede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na kraju, Napredak - Radnički 1:1.

Prvo poluvreme obeležio je isključenje Marija Maslaća, pa je Radnički u nastavak meča ušao sa igračem manje.

Napredak je to iskoristio preko Nenada Gavrića, koji je u 65. minutu doveo domaće u vođstvo od 1:0 i taj rezultat ostao je na snazi sve do isteka poslednjeg minuta nadoknade vremena.

Stvorila se velika gužva pred golom Napretka, a najspretniji u tom metežu u petercu domaćih bio je debitant u dresu Radnikog, Kinez Hao, koji postavlja konačnih 1:1.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.