Nokaut, makazice, gol u samom finišu  remi u Kruševcu

Izvor: B92, 30.Maj.2020, 21:37

Nokaut, "makazice", gol u samom finišu " remi u Kruševcu

Fudbaleri Napretka i niškog Radničkog remizirali su 1:1 (0:0) u Kruševcu u utakmici 27. kola Superlige Srbije.

Činilo se da će meč biti odlučen u 65. minutu kada je Nenad Gavrić postigao gol "makazicama", ali je mladi Nikola Stevanović doneo remi gostima u poslednjim sekundama.

Neće Nišlijama mnogo da znači, pošto su sada praktično ostali bez plasmana u Evropu preko Superlige.

TSC je daleko već sedam bodova i to uz meč manje, pa je pred njima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemoguća misija tri kola pre kraja.

Ipak, u današnjem meču više će da žali Napredak jer "makazice" Gavrića nisu rezultirale pobedom.

Bio je bolji domaćin, što je i normalno jer je imao celo drugo poluvreme igrača više, ali na kraju nije iskoristio tu činjenicu.

Meč je obeležio crveni karton Marija Maslaća jer je pesnicom udario Miloša Milovanovića i tako Radnički ostavio na cedilu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinez šokirao Kruševljane, Napredak u poslednjim sekundama ispustio pobedu

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020

Nije bilo publike, ali uzbuđenja nisu izostala...Protekla dvoipomesečna pauza bila je prilično turbulentna u Napretku iz Kruševca, zbog ostavke prvog čoveka kluba Marka Miškovića, nedugo pošto je angažovan trener Dragan Ivanović, koji je u svom prethodnom mandatu imao dosta uspeha sa ekipom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.