KRUŠEVAC: Lažna dojava o pljački banke izazvala paniku!

Izvor: Kurir, 27.Dec.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUŠEVAC: Lažna dojava o pljački banke izazvala paniku!

KRUŠEVAC - Policija je danas oko 13.30 časova dobila obaveštenje da je u ekspozituri "Alfa banke" u Vidovdanskoj ulici, u centru Kruševca, u toku pljačka, ali je utvrđeno da je u pitanju bila greška."

Oko 13.30 časova, na broj 192, dobijeno je obaveštenje automatskom sekretaricom "Alfa banke" da je u toku oružana pljačka", rečeno je u Policijskoj upravi Kruševac.

Policija je odmah izašla na mesto događaja i utvrdila da je greškom aktiviran alarm u samoj banci.Nakon pet minuta, ponovo je uspostavljen redovan saobraćaj u Vidovdanskoj ulici.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PREVIŠE TROŠILA: Srbin nožem sekao ženu u Gracu!

Izvor: Kurir, 27.Dec.2013

Osumnjičeni je policiji priznao napad, ali je tvrdio da nije nameravao da ubije suprugu i da je svađa izbila oko previše potrošenog novca u šopingu. Žena sa ubodima i posekotinama lica i vrata, kao i stomaka, morala je pod hitno da bude operisana..GRAC - Srbin (45) krvavo je završio svađu sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.