Joksimović: Radnički spreman za izazov u Kruševcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Mar.2024, 09:38

Joksimović: Radnički spreman za izazov u Kruševcu

Novi šef stručnog štaba fudbalskog kluba Radnički, Dejan Joksimović, najavio je sa punim samopouzdanjem predstojeći duel protiv Napretka u Kruševcu, ističući da njegov tim ima organizaciju i srčanost da ostvari pobedu.
Na konferenciji za medije, Joksimović je istakao značaj ovog meča i istovremeno pohvalio trenutnu formu domaćeg tima, Napretka, naglašavajući da će njegovi igrači dati sve od sebe da se suprotstave izazovu.
"Napredak je u sjajnoj formi, ali mi nemamo nameru da ih respektujemo više nego što je potrebno. Moramo biti organizovani i srčani na terenu, pokazati našu igru i kvalitet, i verujem da možemo doći do pobede", rekao je Joksimović.
Dodao je i kako je ključno...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.