Javor sedam od osam, Bjedov uz Lea na čelu liste strelaca, zimska pauza spasonosni gong za Napredak

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javor sedam od osam, Bjedov uz Lea na čelu liste strelaca, zimska pauza spasonosni gong za Napredak

U Ivanjici 1:0

Postaje već pravilo. Čim se srpski klubovi primaknu mestima koja vode u Evropu noge počinju da se tresu od straha. Napredak nije izuzetak, pa je ona serije od šest prerasla u niz od šest kola u kojima je tim iz Kruševca osvojio samo četiri boda. Javor je u 21. kolu Superlige slavio sa 1:0 pa na zimsku pauzu ide koliko srećan zbog sjajnih rezultata u poslednje vreme, toliko i razočaran zbog toga što će ga kalendar iseći u punom naponu.

Kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Napredak u pitanju zimska pauza doći će mu kao spasonosno zvono, jer se čini da bi, da se prvenstvo nastavlja, i mesto u plej ofu bilo stavljeno pod znak pitanja. Nešto se opasno pokvarilo u Kruševcu.

Što se tiče Javora - sedam pobeda u poslednjih osam kola i skok na šesto mesto na tabeli, samo tri boda iza četvrtoplasiranog Napretka. Prosto neverovatan podatak s obzirom na to da je u uvodnih 13 kola ostvario samo jednu pobedu.

Posle toga - eksplozija u Moravičkom okrugu. Darko Bjedov je sa dva gola tada povukao Ivanjičane do pobede nad Voždovcem od 2:1, potom je bio strelac i u 2:0 protiv Radničkog, a danas je u 50. minutu fudbalski “likvidirao“ i Napredak. Bio mu je to deseti gol u sezoni što ga stavlja rame uz rame sa Partizanovim Leonardom na čelu liste najboljih strelaca Superlige.

SUPERLIGA, 21.kolo:

Sreda:

Bačka – Rad 2:0 (2:0)

/Macanović 2, Bajić 8/

Novi Pazar – Borac 0:2 (0:0)

/Mihajlović 47 i 80/

Radnički (N) – Metalac 1:1 (1:0)

/Mitrović 12 – Jovanović 81/

Voždovac – Mladost (L) 2:1 (1:1)

/Stojanović 20 i 74 – Radovijević 31/

Javor – Napredak 1:0 (0:0)

/Bjedov 50/

Radnik – Crvena zvezda 1:2 (1:1)

/Nikolić 10 - Anđelković 25pen, /

18.00 Vojvodina – Čukarički

Četvrtak:

16.00: Partizan – Spartak

(Foto: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.