Izvor: Blic, 10.Jul.2020, 12:16

JUTKA KONAČNO PRED SUDOM Nastavlja se suđenje za seksualno uznemiravanje Marije Lukić, bivši predsednik Brusa dočekan TRANSPARENTIMA

U Osnovnom sudu u Kruševcu danas počinje još jedan pokušaj da se iznesu završne reči u slučaju u kojem je Milutin Ječić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, optužen za seksualno uznemiravanje Marije Lukić. Ali, iz Osnovnog suda su rekli da će organizacija suđenja biti sprovedena u skladu sa odlukom Grada Kruševca o proglašenju vanredne situacije i u skladu sa pravilima koje je sud doneo kako bi se zaštitilo zdravlje zaposlenih i stranaka i sprečilo dalje širenje koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutka proglašen osuđen na tri meseca zatvora (VIDEO)

Izvor: Danas, 10.Jul.2020

Osnovni sudu u Kruševcu, osudio je bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutku, na tri meseca bezuslovnog zatvora.

Nastavak na Danas...

Milutin Jeličić Jutka osuđen na tri meseca za seksualno uznemiravanje Marije Lukić

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jul.2020

Bivši čelnik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka proglašen je krivim za nedozvoljene polne radnje i osuđen na tri meseca zatvora, na suđenju u Osnovnom sudu u Kruševcu, javio je Blic.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.