JEZIVA SUDBINA DEVOJČICE (13) KOJU JE STRIC ZLOSTAVLJAO U KRUŠEVCU: Stigli DNK rezultati njenog mrtvog novorođenčeta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 13:51

JEZIVA SUDBINA DEVOJČICE (13) KOJU JE STRIC ZLOSTAVLJAO U KRUŠEVCU: Stigli DNK rezultati njenog mrtvog novorođenčeta!

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podiglo je optužnicu protiv Saše Uroševića (41) koji je u februaru ove godine u porodičnoj kući u naselju Čitluk silovao maloletnu bratanicu S.U. (13), koja je u kruševačkoj bolnici donela na svet mrtvorođenče.

Silovatelj je u istrazi priznao da je imao intiman odnos sa bratanicom Saše Uroševića, ali je tvrdio da dete nije njegovo.

Veštačenjem DNK je, međutim, kako je potvrđeno, dokazano da je dete njegovo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Suđenje u Višem sudu u Kruševcu još nije najavljeno, ali u Višem tužilaštvu saznaje se da je silovatelju produžen pritvor i da mu za ovo krivično delo sledi zatvorska kazna od 8 do 15 godina robije.

- Maloletna devojčica je nakon stravičnog događaja, a po oporavku u kruševačkoj bolnici, napustila kuću u Čitluku u kojoj je silovana. Njenoj baki je oduzeto starateljstvo, pa je brigu o njoj preuzela hraniteljska porodica - navodi izvor.

Ona je, po njenom iskazu u istrazi, tri puta bila žrtva svog strica. Prvi put je obljubljena nakon što je zajedno sa osumnjičenim stricem bila sama u kući i sa njim pila vino, a to se kasnije dogodilo još dva puta.

Kod lekara se javila zbog bolova u stomaku, navodno nije znala da je trudna. Bila je u 9. mesecu trudnoće, ali je, prema nalizama Ginekološko -akušerske klinike njena beba već duže vreme bila mrtva. Zbog toga je i došlo do sepse pa je odmah podvrgnuta hitnoj ntervenciji.

Podsećamo, njen otac se pre oko godinu i po dana od tog dogadjaja obesio, a nekoliko godina pre njegovog samoubistva, napustila ju je i majka, pa je sa sestrama, od 2017. godine bila pod starateljstvom bake, koja je zajedno sa svojim suprugom, takođe živela u toj kući. Devojčica je u vreme silovanja bila učenica šestog razreda osnovne škole.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.