Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 14:35

Ima li napretka protiv Napretka? Utakmica koja život znači

Radnički u kadrovskim problemima pred meč sa Kruševljanima

IUtakmica deset – pobeda dve. Samo protiv Mačve u Šapcu i TSC-a u Nišu. Skromno je to za ambicije Radničkog, koji će u 30. superligaškom kolu pokušati da popravi bilans protiv Napretka.

Nekog velikog takmičarskog značaja za domaćina ovaj susret nema. Daleko od od mesta koje vodi u Evropu, međutim, da ne bi skliznuo u opasnu zonu mora početi da osvaja bodove.

Ovo je utakmica koja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << život znači! I za nas i za njih. Nismo u dobroj poziciji, vezali smo poraze od Voždovca i Mladosti, više nemamo pravo na grešku. Naša je dužnost da odigramo dobro i iskupimo se pred niškom sportskom javnošću za loše predstave u poslednje vreme. Posle poraza u Lučanima navijači su nhas dočekali ispred stadiona i pružili podršku. To je bio sjajan prizor i na nama je sada da im se pobedama odužimo“, istakao je Vladimir Gaćinović.

Superliga Srbije, sreda, 14 časova: (1,83) Radnički Niš (3,45) Napredak (4,60)

Šef stručnog štaba Radničkog i dalje ima kadrovskih problema.Dušan Pantelić trenira smanjenim intenzitetom, Nikola Stevanović nije bio na terenu prethodnih dana, dok je Filip Marković dobio prinovu, ali važnost dule nalaže da sva trojica ostanu u konkurenciji, pa će završnu reč da li i koliko neko od njih igrati doneti lekari.

Vreme je da izađemo na teren i odigramo meč kakav dolikuje Radničkom. Napašćemo ih, nemamo šta da čekamo i nadamo se povratku na pobednički put. Moramo biti fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Namerićemo se na kvalitetan sastav i na iskusnog trenera Milana Đuričića, koji je ove sezone predvodio i Radnički i veoma dobro je upućen u naše mogućnosti. Kruševljani se grčevito bore za opstanak, svaki bod im je bitan, imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali smatram da smo mi kvalitetniji i da ćemo pobediti ukoliko svi budemo bili na potrebnom nivou“, dodao je Gaćinović.

Sat vremena pre početka susreta na teren Čaira će izaći članovi najslavnije generacije Radničkog i u skromnim okolnostima, zbog kovid protokola, obeležiti tačno 39 godina od pobede protiv Hamburgera (2:1), u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa UEFA.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.