IDE SE U KRUŠEVAC: Milojević ima problem zbog povreda, ali tu nije kraj nevoljama

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDE SE U KRUŠEVAC: Milojević ima problem zbog povreda, ali tu nije kraj nevoljama

Utakmica je na programu u nedelju. Početak je u 16.00.

Posle uspešnog 2. kola u Ligi šampiona, fudbaleri Crvene zvezde okreću se obavezama u Superligi Srbije. U utakmici 11. kola nacionalnog prvenstva, branilac titule gostovaće Napretku (nedelja, 16.00).

- Očekuje nas gostovanje iz domena najtežih u Superligi. Imam samo reči hvale za Napredak kao klub i Kruševac kao grad u kome vlada lokal patriotizam. Na gostovanjima je atmosfera uvek jako uzavrela. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U ovom prelaznom roku Napredak je promenio trenera, a i igrački kadar je dosta drugačiji. Ambiciozni predsednik kluba Marko Mišković je uradio dosta toga dobrog tim promenama. Dosta igrača koji su bili nosioci igre napustili su klub, dvojica od njih, Vulić i Vukanović pojačali su naše redove prošle zime. Doveli su svežu krv, jako kvalitetne igrače koje predvodi trener Roganom, koji se ubraja u plejadu najboljih u Srbiji. Bez obzira na nekoliko lošijih partija, igra Napretka koju smo videli je na zavidnom, visokom nivou. Imaju talentovane, veoma brze igrače, zna se tačno ko šta radi na terenu. Upravo zato nas očekuje težak meč. U Kruševcu je uvek lepo igrati, lep je termin, nedelja popodne, tako da pozivam navijače, posebno naše Delije, da dođu u što većem broju. U poslednje vreme zaista su interesantni mečevi između Napretka i Crvene zvezde, tako da verujem da će uživati - bile su uvodne reči šefa stručnog štaba Zvezde, Vladana Milojevića.

Vladan Milojević: Igra @fknapredak037 je na zavidnom i dobrom nivou. Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Imamo igrače koje je napao virus, a i povređene, videćemo kakva je situacija.

🔴⚪️#fkcz

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 5, 2019

Ipak, svi igrači neće biti na raspolaganju.

- Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Imali smo nekoliko kadrovskih problema, jer je nekoliko igrača napao virus, tako da ćemo videti na koga ćemo moći da računamo. Najozbiljnija situacija je sa Kanjasom, videli ste da je on ranije napustio teren zbog otečenog zgloba. Jako nam je bitna utakmica, prioritet nam je prvenstvo. Znate da smo se dosta istrošili nakon susreta sa Olimpijakosom, ali ćemo se bez sumnje dobro spremiti i pružićemo dobru partiju sutra - objasnio je Milojević, a zatim nastavio o stanju napadača Milana Pavkova.

- Milan je imao problem sa povredom koju je obnovio. Procenili smo da nije bio sto posto spreman za utakmicu sa Olimpijakosom. Malo sam se i plašio te povrede, zbog intenziteta povrede, ali sada verujem da je sve u redu tako da će verovatno biti u konkurenciji za utakmicu.

Na konferenciji za medije je bilo reči i o igračima koji su došli iz Napretka, Aleksi Vukanoviću i Milošu Vuliću.

- Znate da ne volim da pričam o pojedincima. Došli su ovde jer zaslužuju da nose dres Crvene zvezde. Vukanović je postigao gol protiv Jang Bojsa, Vulić protiv Olimpijakosa. Obojica su jako kvalitetni, na njima je da rade i da, kada god dobiju šansu je iskoriste. U timskom duhu uvek jedan igrač iskoči. Prošli put je to bio Vulić, možda će ponovo on, a možda neko drugi. Bilo ko da dobije šansu daje maksimum, to je profesionalizam i nešto što me posebno raduje.

Poziv fudbalske reprezentacije Srbije, nakon Pavkova, Milunovića i Gobeljića, dobio je i levi bek crveno-belih Rodić.

- Uvek sam srećan kada moji igrači nastupaju za svoje reprezentacije, to je kruna svega. San svakog fudbalera je da nosi dres svoje zemlje i da čuje svoju himnu. Jako sam ponosan što Crvena zvezda ima četvoricu reprezentativaca, oni to zaslužuju. Siguran sam da će poziv opravdatit igrama i ponašanjem. Savetovaću ih da se ponašaju kao i u svom klubu - zaključio je Milojević.

Uoči ovog duela Zvezda je na trećem mestu sa 24 boda iz devet utakmica. Napredak je deveti, sa 11 iz deset susreta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka, Dominika Cibulkova.

ᴵᵀˢ ᴱᴬˢᵞ ᵀᴼ ᴸᴼᵛᴱ ᴵᴺ ˢᴬᴺᵀᴼᴿᴵᴺᴵ 💞

A post shared by Miso Navara (@hotentoth) on Jul 3, 2019 at 12:14am PDT

Just having a good time.. #friends #fun #love from my left @theklementine,ME, @mrs.sheron, @zdenkatajbosova 😍💥

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jun 29, 2019 at 3:12am PDT

Life is better in bikini.. or in beach dress over bikini 🤪😍❤️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 2, 2019 at 11:50am PDT

Summer callin ☀️☀️☀️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 2, 2019 at 2:37am PDT

No place like greece ... @hotentoth usually doesnt look like this at all - a bit better 😂😂😂

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 3, 2019 at 3:32am PDT
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.