Hranitelji pružaju pomoć

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hranitelji pružaju pomoć

 
(rasina.net) KRUŠEVAC - Udruzenje Hranitelja *ZORA* Kruševac je  na svom  upravnom odboru donelo odluku da se u okviru predstojećih Uskršnjih praznika poseti hraniteljica Zaić Olivera iz Kruševca koja je penzioner sa nižim primanjima, a sve u cilju  kako bi joj ulepšali predstojeće paznične tenutke.

 

Ovom prilikom  Oliveri će udruženje  darovati prigodne poklone u >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << vidu namirnica."Za svaku pohvali je sto je ona i dalje u kontakt sa svoim štićenikom iako je otisao iz njene porodice kod svoje majke. Samo udruženje ima za cilj održivost hraniteljstva i u penzionesrskim danima što je za svaku pohvalu" -  rekla nam je predstavnica udruzenja Macić Jordank.
 
 

kruševacodruzenje hraniteljazorapruza pomoc

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.