Izvor: Glas javnosti, 28.Mar.2010, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Henkel" kompanija sa najvišim etičkim standardima

BEOGRAD - "Henkel" je treću godinu zaredom uključen na listu kompanija sa najvišim etičkim standardima, koju objavljuje američki institut "Etisfer" i kojom se odaje priznanje kompanijama u svetu za etički pristup korporativnom upravljanju i posvećenost održivom razvoju.

Listu sačinjava ukupno 100 korporacija, a "Henkel" je jedina korporacija čije je sedište u Nemačkoj, saopšteno je iz "Henkela", koji je u Srbiji vlasnik kruševačke "Merime".

Među hiljadama prijava >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << iz preko 100 zemalja, "Henkel" je uspeo da ubedi stručni žiri, sastavljen od američkih naučnika, akademika, advokata i predstavnika vlade, u opravdanost svoje kandidature, navodi se u saopštenju.

Proces ocenjivanja koji se odvijao kroz nekoliko faza bio je baziran na poslovnom ponašanju koje je prikazano u nizu kategorija, uključujući društveno upravljanje, stil upravljanja i inovacionu snagu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

“Henkel” kompanija sa najvišim etičkim standardima

Izvor: Capital.ba, 28.Mar.2010

BERLIN,  'Henkel' je treću godinu zaredom uključen na listu kompanija sa najvišim etičkim standardima, koju objavljuje američki institut 'Etisfer' i kojom se odaje priznanje kompanijama u svijetu za etički pristup korporativnom upravljanju i posvećenost održivom razvoju. Listu sačinjava ukupno...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.