Grof: Karakter! Vuk: Protiv nečega se ne može...

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grof": Karakter! Vuk: Protiv nečega se ne može...

Trener Zvezde rekao da su njegovi igrači dobro reagovali na poraz u derbiju, dok je šef struke domaćih objasnio da nema šta da zameri svojim fudbalerima

Foto: MN Press

Crvena zvezda pobedila je u Kruševcu Napredak 2:1 i posle nekoliko sati se vratila na prvo mesto.

Duel na stadionu "Mladost" odlučen je golovima Kelora Kange iz penala i Srđana Plavšića na asistenciju strelca prvog pogotka, dok su domaći u nadoknadi postigli utešni gol, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << udarcem Alekse Vukanovića.

Posle utakmice, u izjavi za TV Arena sport, trener crveno-belih Miodrag Božović pohvalio je reakciju ekipe posle poraza u "večitom derbiju".

"Teško je bilo da se vratimo posle poraza i mislim da smo danas ipak pokazali karakter i zasluženo pobedili. Napredak od dolaska Vuka Rašovića igra izvanredno. Igrali su dobro protiv Vojvodine, igrali su dobro i danas i nisam iznenađen", rekao je Božović.

Sa druge strane, trener Napretka Rašović počeo je izjavu sa "kiselim" osmehom. Na pitanje šta se dogodilo u drugom poluvremenu, odgovorio je kratko.

"Dogodio se penal".

Šef struke Kruševljana nije želeo da komentariše duel Šljivića i Ruiza u kaznenom prostoru domaćih.

"Teško mi je da komentarišem (penal), jer nisam video najbolje i neću to raditi. Možemo da žalimo za prvim poluvremenom, za momentima koje smo imali i za propuste u tom završom pasu, ali stvarno nemam šta da zamerim igračima čestitam im na borbi", izjavio je Rašović, uz zaključak:

"Protiv nekih stvari se ne može".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.