Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jun.2023, 13:07

Gašić i Selaković položili vence na Spomenik kosovskim junacima u Kruševcu

KRUŠEVAC – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić danas je, povodom obeležavanja 634. godišnjice boja na Kosovu i Vidovdana, u pratnji najvišeg rukovodstva Ministarstva unutrašnjih poslova i komandanata jedinica policije, položio venac na Spomenik kosovskim junacima u Kruševcu gde se obeležava i godišnjica od osnivanja ove nekadašnje srpske prestonice. Državnu ceremoniju polaganja venaca koju organizuje Odbor […]
Vest Gašić i Selaković položili vence na Spomenik kosovskim junacima u Kruševcu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državna ceremonija u Kruševcu, zvaničnici položili vence na Spomenik kosovskim junacima

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jun.2023

Državni zvaničnici položili su danas venac na Spomenik kosovskim junacima u Kruševcu povodom obeležavanja 634. godišnjice boja na Kosovu i Vidovdana, a obeležena je i godišnjica osnivanja tog grada, nekadašnje srpske prestonice.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dan žandarmerije obeležen u Kraljevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2023

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić povodom Dana Žandarmerije i njihove slave Vidovdana poručio je danas u Odredu Žandarmerije u Kraljevu da su pripadnici ove elitne jedinice jedan od najvažnijih stubova u sistemu bezbednosti naše zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.