Izvor: Pančevac-online.com, 18.Sep.2023, 21:35

DRAMA U KRUŠEVCU: Trojica muškaraca se posvađala, pa potegli oružje i pucali

Pripadnici Policijske uprave u Кruševcu uhapsili su LJ.A. (58), К.M. (24) i S.R. (24) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti Naime, sumnja se da je do pucnjave došlo tokom sukoba dvojice muškaraca sa trećim. „Pretpostavlja se da je najpre došlo do svađe između LJ.A. i К.M. […] The post DRAMA U KRUŠEVCU: Trojica muškaraca se posvađala, pa potegli oružje i pucali appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

RAFALI ODJEKIVALI U KRUŠEVCU: Svađa se pretvorila u pakao

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023

Sumnja se da je do pucnjave došlo tokom sukoba dvojice muškaraca sa trećim...Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su muškarce (58), (24) i (24) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti...Naime, sumnja se da je do pucnjave...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.