DEVER MONSTRUM JE HTEO I MENE DA SILUJE! Oglasila se majka maloletnice iz Kruševca

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DEVER MONSTRUM JE HTEO I MENE DA SILUJE!" Oglasila se majka maloletnice iz Kruševca

"Kada budem došla u Kruševac, tražiću da provere i zdravlje druge dve ćerke."

Otkako sam saznala šta se dogodilo, ne spavam i nikako nisam dobro - svedoči Ljiljana Đorđević (30), majka S. U. (13) iz Kruševca, za koju se veruje da je žrtva obljube svog strica Saše U. (41) koji je trenutno u pritvoru.

- Dever je monstrum, koji je i mene pokušao da napastvuje pre skoro četiri godine. Gađala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ga flašom u glavu, a moj tadašnji muž Slađan pretukao ga je toliko da je završio u šok-sobi. Kada budem došla u Kruševac, tražiću da provere i zdravlje druge dve ćerke - priča Ljiljana.

Ljiljana tvrdi da je morala da pobegne od muža zbog nasilja u leto 2017. godine. Nešto kasnije, u jesen, Slađan se obesio.

Ona kaže da je to učinio zbog dugova. Dodaje da se razvela nakon devet godina teškog braka i mučnog života u porodičnoj kući u Čitluku, a mira, tvrdi, nije bilo ni u Gaglovu, gde su živeli oko godinu dana.

- Nažalost, zbog pretnji, nisam mogla da viđam decu i ona mi nisu pripala, ali nikada nisam prestala da se za njih raspitujem - tvrdi Ljiljana, koja sumnja u to da okruženje devojčice nije znalo za trudnoću.

- Saša je počeo da živi sa nama kada sam imala dve ćerke, dok ćerka koja sada ima pet i sin od osam godina još nisu bili rođeni. U kući su me maltretirali, nisam imala mira. Deca nisu pripala meni, nisam ni smela od straha da se pojavljujem kada se odlučivalo o njihovoj sudbini - dodaje ona.

Sada, kaže, ima uslove da ih sve zbrine i kaže da se nada da će joj država vratiti decu. Brigu o sestrama i bratu maloletne S. U. preuzeo je Centar za socijalni rad.

U bolnici kažu da je stanje male porodilje nepromenjeno i stabilno. Slučaj istražuje Više javno tužilaštvo.

Osim što sumnja u to da okruženje njene ćerke nije primetilo trudnoću, majka Ljiljana Đorđević se pita kako su mogli da dopuste da stric daje maloletnici da pije vino. Deda Miloš i baba Milanka Urošević, starateljka, tvrde da nisu znali da je unuka trudna. Sin Saša, osumnjičen za obljubu, u jednoj od izjava je priznao odnose sa bratanicom, ali tvrdi da nije otac deteta. Devojčica je ispričala da je bila stričeva žrtva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.