DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Neviđena scena u poslednjem minutu drame u Humskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Neviđena scena u poslednjem minutu drame u Humskoj (FOTO)

Crno-beli su pred domaćim navijačima remizirali sa timom iz Kruševca.

U zaostalom meču 6. kola Superlige Srbije, Partizan i Napredak su podelili bodove (1:1). Gosti iz Kruševca su poveli preko Alivodića u samom finišu prvog poluvremena, a crno-beli su do boda stigli u vremenskoj nadoknadi preko Evertona. Malobrojna publika na stadionu u Humskoj u samom finišu meča prisustvovala je istinskoj drami, a upravo tada viđena je i jedna nesvakidašnja situacija. Naime, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi pomogao svojim saigračima da stignu do izjednačenja u napad je krenuo i Vladimir Stojković.

On je poslednje minute meča proveo pred golom kolege Nikole Petrovića, a budnom oku fotografa nije promakla scena u kojoj su dva golmana jedan do drugog, ni manje ni više nego kod gol linije. Jedan golman bio je na svom "radnom mestu" dok je drugi predvodio napad svoje ekipe.

 PARTIZANOV JUNAK ISKREN DO KOSKE: Na terenu ne sme da se vidi umor, ne brojim trenutke slabosti (FOTO)

Čak i oni najzagriženiji ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu moraju da priznaju ne mogu baš da se sete kada su poslednji put videli ovakvu situaciju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.