Brus: Uhapšen muškarac zbog pedofilije

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 23:26

Brus: Uhapšen muškarac zbog pedofilije

Policija je danas popodne zbog sumnje u krivično delo nedozvoljene polne radnje uhapsila D. Ž. (47), meštanina iz okoline Brusa, prenose mediji.

Sumnja se da je žrtva uhapšenog devojčica iz istog sela, stara samo 11 godina. Osumnjičenog D. Ž. uhapsili su pripadnici PU Kruševac, policijske stanice u Brusu i njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu određena mera zadržavanja, pišu "Novosti".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Sve se dogodilo u subotu, ali se za slučaj saznalo danas i odmah se reagovalo - navodi nezvanično izvor "Novosti".

Prema prvim informacijama, osumnjičeni je komšija toj porodici gde živi devojčica, a do nedozvoljenih polnih radnji došlo je prvo ispred kuće prijavljenog, a zatim i u kući.

"Ćerka je sve ispričala majci, koja je krenula u raspravu sa komšijom. To su čuli drugi i prijavili te sumnje policiji", kaže izvor “Novosti”.

Milan Mihajlović, javni tužilac OJT u Brusu potvrdio je da ovo tužilaštvo postupa u ovom slučaju i da se očekuje saslušanje osumnjičenog.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASRNUO NA TASTA I SUPRUGU Negotinac uhapšen zbog nasilja u porodici, sekirom razbio staklo

Izvor: Blic, 09.Jun.2020, 10:53

Pripadnici MUP u Negotinu uhapsili su V. B. (29) iz okoline tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.