Bratislav Gašić oženio sina

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bratislav Gašić oženio sina

Ceo Kruševac danas sjatio da gleda građansko i crkveno venčanje. Na desetine radoznalih sugrađana obrelo se po upeklom suncu da vidi "kako Bata ženi sina" BIVŠI ministar odbrane Bratislav Gašić oženio je danas najstarijeg od tri sina, Vladana, u rodnom Kruševcu, čiji je gradonačelnik bio. Sudbonosno "da", mladoženja Vladan i njegova izabranica Dragana Stojanović, izgovorili su u 13.30 pred matičarem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u velelepnoj Mozaik sali Skupštine grada. Građansko venčanje obavljeno je u prisustvu 150 članova porodice, rodbine i prijatelja. Viđeni su i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović i više gradskih funkcionera. Na platou ispred Gradske uprave najveselije su bile nevestine drugarice u jarkocrvenim haljinama, ali i Gašićeva tašta, baka Bisa Jović. Na desetine radoznalih sugrađana obrelo se po upeklom suncu da vidi "kako Bata ženi sina", prokomentariše mladinu venčanicu, kao i da joj "vidi lice", što se moglo tek po izlasku iz skupštinske zgrade, jer je imala dugačak veo preko lica. Oko 14 sati svadbena svita je krenula u pravcu Bagdale gde je u Crkvi Svetog Jovana, 15 minuta kasnije, obavljeno i crkveno venčanje. Mladence je pred bogom venčao episkop kruševački David, lični Gašićev prijatelj. U ovoj bogomolji je ktitorska freska, na kojoj je pored Gašića i njegov rođeni brat, biznismen i vlasnik Kompanije "BG produkt", Boban Gašić. Svatovi su, onda, krenuli do šatora pored restorana "Bagdala". Kada je Gašić video koliko ljudi na obližnjim trim-stazama posmatra događaj, naložio je konobarima da im odnesu sokove i vodu. Najveseliji su bili stari svat - ujak Dragan Jović, dever Milan Gašić (srednji sin), inače, fudbaler Borca, najmlađi Gašićev sin Nikola, majka Irena... Od stranačkih kolega iz SNS, među prvima se pojavio Zoran Perišić, a viđeni su i Igor Mirović, Vladimir Đukanović, Goran Knežević i Zoran Đorđević, dok je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić bio sa suprugom. U svatove su došli i Miloš Nenezić, Boban Kostić, Radoica Milosavljević, Nenad Andrić, zaposleni na TV Plus (koju, kao i FK Trajal, vodi mladoženja), mladine kolege sa posla... Sve njih lično je na ulazu dočekivao Bratislav Gašić, ali i muzika orkestra Aleksandra Sofronijevića. Za veče je bio planiran nastup Snežane Đurišić i gosta iznenađenja - Šabana Šaulića. Prema nezvaničnim informacijama, tri prstena obezbeđenja bila su na Bagdali, a ceo događaj sniman je i dronom. Pravoslavni običaji su ispoštovani, pa se pričalo da je mlada pre dolaska u šator otišla do Obilićeve ulice gde živi Gašićeva porodica i tamo, verovatno, bacila sito.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŠABAN I PEJOVIĆ "NA UVCE" Estrada na svadbi Gašićevog sina

Izvor: Blic, 19.Sep.2016, 00:41

Bratislav Gašić, bivši ministar odbrane republike Srbije oženio je večeras sina Vladana, a goste na gala veselju u Gašićevom rodnom Kruševcu zabavljao je sam krem srpske estrade...I kako to obično biva, svadbeno veselje nije moglo da prođe bez kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.