Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u Kruševcu: Iz Napretka u Marsej!

Kakva vest za "Čarapane". Ofanzivac Napretka, Nikola Trujić, napustiće Kruševac ove zime i potpisati ugovor sa slavnim francuskim prvoligašem, Marejom!

Veliki izazov: Nikola Trujić

Prema pisanju "Sportskog žurnala", dete Partizana još letos je bilo na pragu odlaska u tim Marsela Bjelse, ali je sada došlo vreme da lupi paraf na ugovor.

"Priča je bila aktuelna i letos, ali zapelo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u pregovorima između menadžera. Drago mi je da Francuzi nisu odustali, pratili su me i u ovoj sezoni, biće njihovi emisari i na utakmici sa Radom i verovatno ću odmah da otputujem sa njima", kaže Trujić.

On dodaje da ne bi odmah obukao dres ekipe sa Velodroma, već bi se u prvoj sezoni oprobao u nekom drugom timu, kao pozajmljeni igrač.

"Plan je da prođem preglede, da utanačimo uslove. Prema inforacijama menadžera, postoji mogućnost da se preselim i u Belgiju. Po svemu sudeći karijeru ću nastaviti van Srbije", zaključio Trujić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.