Bolji uslovi treniranja za sportiste

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji uslovi treniranja za sportiste

Kruševačka Hala sportova sagrađena je još 1977. godine. Iako je više puta rekonstruisana, sada je tek postigla izgled i funkciju savremene sportske dvorane.
U rekonstrukciju hale uloženo je 13,5 miliona dinara. Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu finansiralo je iz svojih sredstava devet miliona, a grad Kruševac 4,5 miliona.

Uloženo je u nove svlačionice, tuševe, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sedišta i koševe, a odnedavno se prešlo i na grejanje na gas.
Dnevno u Hali sportova trenira oko hiljadu ljudi i to svi koji mogu ga igraju u dvoranama: Košarkaši, odbojkaši, rukometaši...
U ovoj sportskoj dvorani održavaju se i sve prvenstvene utakmice, a često i boks mečevi i sajamske manifestacije.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.