Bilans sudije Nikolića u Lučanima - Četiri penala i 11 kartona (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilans sudije Nikolića u Lučanima - Četiri penala i 11 kartona (video)

Zaista burno je bilo juče u Lučanima, fudbaleri Napretka bili u dilemi da li da napuste teren. Evo i zbog čega...

Duel dve ekipe koje su se borile za izlazak na evropsku scenu pripao je domaćoj ekipi Mladosti koja je sinoć u Lučanima savladala Napredak sa 3:2.

Utakmica je bila dopadljiva, i jedni i drugi su želeli pobedu koja donosi istorijski uspeh, pa je zaista imalo šta da se vidi.

Ali, nažalost, posle meča se najviše govori o sudiji Bojanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nikoliću, koji je svojim odlukama toliko razbesneo Kruševljane, da su u finišu meča, posle drugog dosuđenog penala za Lučance, odbijali da nastave utakmicu.

Ipak, posle kraćeg premišljanja gostiju, meč je ipak nastavljen, a Milan Bojović je sa bele tačke postigao pobedoosni gol za konačnih 3:2. Ujedno, bio je to njegov het-trik. Prvi gol je postigao iz slobodnog udarca u četvrtom minutu, a drugi iz jedanaesterca u 55.

Zanimljivo je i da su oba gola Napretka postignuta sa bele tačke, oba puta je siguran bio Šljivić.

Ono na šta su Kruševljani najviše besni, jeste taj poslednji dosuđeni penal koji je i presudio, ali i neke prethodne odluke sudije Nikolića koji je možda mogao i još koji put da pokaže na belu tačku u korist gostiju.

U prilogu su detalji sa te utakmice, sa YouTube kanala Superlige, a dodađemo još i da je sudija Nikolić pokazao ukupno 11 žutih kartona akterima ove utakmice - četiri domaćim i čak sedam gostujućim igračima.


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.