Bankarka pozajmila novac sa računa klijenta

Izvor: Mondo, 25.Maj.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bankarka "pozajmila" novac sa računa klijenta

Kruševačka policija uhapsila je bankarku iz Ćićevca zbog sumnje da je prisvojila više od 830.000 dinara sa računa jednog klijenta banke.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

Bankarka iz Ćićevca Z. M. (56) uhapšena je zbog sumnje da je prisvojila novac od jednog klijenta banke u iznosu od 838.000 dinara.

Kako je saopštio MUP, osumnjičena se tereti da je, kao odgovorno lice ekspoziture banke u Ćićevcu, tokom aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ove godine, podigla novac uplaćen na ime kredita na tekući račun oštećenog i novac zadržala za sebe, precizira se u saopštenju.

Uhapšen bankar koji je ojadio Lazarevčane

Na teret joj se stavlja krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Ona će roku od 48 sati uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu u Kruševcu na saslušanje.

Blagajnik i "ekipa" ojadili Komercijalnu banku

------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iva "opelješila" pola Srbije, prodavala "priču"!

Izvor: Mondo, 25.Maj.2017

Beogradska policija uhapsila je R.I. (57), osumnjičenu da je, lažno se predstavljajući kao supruga specijalnog tužioca, prevarom pribavila oko 100.000 evra...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija..Sumnja se da se osumnjičena lažno predstavljala oštećenima kao supruga specijalnog tužioca,...

Nastavak na Mondo...

KRUŠEVAC: Bankarka iz Ćićevca, uzela od klijenta 838.000 dinara!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2017

...Osumnjičena se tereti da je, kao odgovorno lice ekspoziture banke u Ćićevcu, tokom aprila ove godine, podigla novac uplaćen na ime kredita na tekući račun oštećenog i novac zadržala za sebe..Na teret joj se stavlja krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica..Ona će u roku od i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.