MUP Srbije: Ispitaćemo postupanje policije prema maloletniku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Apr.2021, 18:47

MUP Srbije: Ispitaćemo postupanje policije prema maloletniku

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije ispitaće postupanje službenika Policijske stanice Brus povodom navoda o zlostavljanju maloletnika, saopštio je MUP 18. aprila. MUP je u saopštenju naveo da će biti ispitano postupanje policije povodom pritužbi Romskog centra za žene i decu Daje o zlostavljanju tog deteta. "O događaju je obavešten tužilac za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, koji se izjasnio da im se nakon razgovora sa...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

MUP će ispitati postupanje policije u Brusu prema maloletniku

Izvor: Danas, 19.Apr.2021

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) ispitaće postupanje službenika Policijske stanice Brus povodom navoda o zlostavljanju maloletnika koji je priveden po prijavi za krađu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.