Železničar i drugi put poražen u Kragujevcu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Mar.2021, 11:43

Železničar i drugi put poražen u Kragujevcu

Nisu uspeli rukometaši Železničara da upišu drugi trijumf u plej-ofu Arkus lige, pošto su u 3. kolu poraženi od ekipe Radničkog iz Kragujevca rezultatom 27:25 (15:14). Nišlije se sada nalaze u grupi timova koja ima skor od jedne pobede i dva poraza.

Duel dva znanca iz prvog dela sezone, a ekipa Đorđa Teodorovića ni iz drugog pokušaja nije uspela da dođe de pobede na naugodnom gostovanju. Niški tim je dobro otvorio utakmicu, poveo sa 4:1. Nastavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igrači "Želje" sa kontrolom igre i rezultata, a razliku na semaforu je svojim golovima održavao Spasić. Ipak, gosti nisu uspeli da krunišu igru iz prvog dela utakmice nekom sigurnijom prednošću, pa je tim iz Kragujevca uspeo da preokrene (15:14).

Vrlo interesantno i neizvesno drugo poluvreme donelo je igru u egalu do sredine tog perioda igre (21:21). Tada je Radnički uspeo preko Stanojeva i Mutavdžića do dođe do dva gola prednosti, što će se kasnije ispostaviti kao nedostižna prednost za ekipu iz Niša. U poslednjem minutu utakmice, domaći su golom Bogdanovića uspeli da dođu i do plus tri i tada su i rešili pitanje pobednika (27:25).

Neprelazna prepreka i definitivno igrač utakmice bio je golman Radničkog Gemaljević je na svom kontu upisao 13 intervencija, dok je golgeterski bio Barudžić koji je iz 10 pokušaja 8 puta tresao mrežu Kocića i Matovića. Kod niškog tima Stojanović je postigao 6, a Pavlović i Spasić po 5 golova, ali oni su bili jedine raspoložive uzdanice svog tima.

Ovim porazom Železničar se našao na deobi 4. mesta sa ekipama Dubočice, Dinama i Radničkog, koji su, baš kao i "Želja", upisali samo po jedan trijumf.

Narednog vikenda neće biti utakmica Arkus lige, s obzirom da su na programu utakmice nacionalnih selekcija u okiru EHF nedelje, a sledeću utakmicu rukometaši Železničara igraće 17. marta kada će u hali "Čair" dočekati ekipu Partizana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvenac rukometaša Radničkog u plej-ofu

Izvor: KGsport.info, 07.Mar.2021

Rukometaši Radničkog zabeležili su prvu pobedu u plej-ofa fazi ARKUS lige Srbije, pošto su u... Чланак Prvenac rukometaša Radničkog u plej-ofu се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.