Žarko Trifunović na prvoj velikoj raskrsnici u karijeri

Izvor: KGsport.info, 16.Jun.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarko Trifunović na prvoj velikoj raskrsnici u karijeri

Kapiten FK Radnički 1923 i jedan od najboljih igrača “Đavola“ u minuloj sezoni Žarko Trifunović definitivno odlazi iz srca Šumadije. Sjajni čuvar mreže našao se na skeneru mnogih klubova iz Jelen Super lige, koji bi voleli da ga vide u svom timu za narednu sezonu.
Dugo je Žarko Trifunović čekao svoju šansu na golu kragujevačkog kluba i kada ju je dobio pokazao je sav svoj raskošni potencijal. U protekloj sezoni, jednoj od najtežih u istoriji tima sa Čika Dače, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Žarko je bio jedna od retkih svetlih tačaka i svojim bravuroznim odbranama očarao je kragujevačku publiku, ali i skaute mnogih klubova u zemlji i inostranstvu.
Ipak, to nije bilo dovoljno da Radnički sačuva status superligaša. Uz to su se unutrašnji problemi u klubu nagomilali do tačke ključanja, pa je neminovno došlo vreme za rastanak.
“Mislim da je vreme da promenim sredinu jer sam u Radničkom pet godina. U ovom trenutku se nažalost ne zna sudbina kluba, da li će uopšte postojati u budućnosti, tako da je za mene najbolje da odem negde gde ću nastaviti da branim i pružam dobre partije u kontinuitetu.“rekao je Trifunović za naš portal.

Trifunović je u minuloj sezoni u dresu Radničkog pet puta proglašavan za igrača utakmice i isto toliko puta se našao u timu kola Jelen Super lige. To je, logično, izazvalo interesovanje brojnih klubova za njegove usluge.
“Imam konkretne ponude od par klubova iz naše lige i neke nezvanične kontakte sa par klubova iz inostranstva. Traže me Voždovac, Novi Pazar, Radnički Niš, Radnik Surdulica, provlači se tu i Vojvodina.
Budući da sam samo jednu sezonu igrao u elitnom rangu, možda i ostanem u domaćem prvenstvu, ali sve zavisi od inistranih ponuda da li će biti konkretizovane.“ – ističe Trifunović, koji se nalazi na prvoj velikoj raskrsnici u svojoj karijeri.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odložena Skupština FK Radnički 1923

Izvor: KGsport.info, 17.Jun.2015, 13:23

Vanredna Skupština Fudbalskog kluba Radnički 1923 zakazana za petak 19. juna, odložena je za 29. jun od 20 časova u restoranu „Jezero“. Kako se ističe na zvaničnom sajtu ekipe sa „Čika Dače“, razlozi za ovo odlaganje su organizaciono-tehničke prirode usled nekih „novih momenata u...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.