Vučić: Uskoro krećemo u Nišu sa izgradnjom velelepnog stadiona

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jul.2022, 17:10

Vučić: Uskoro krećemo u Nišu sa izgradnjom velelepnog stadiona

Govoreći o izgradnji budućeg nacionalnog stadiona, između Novog Beograda i Surčina, predsednik Vučić je najavio izgradnju novih stadiona u Nišu i Kragujevcu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je da će za dva meseca krenuti kompletna izgradnja infrastrukture oko budućeg nacionalnog stadiona, između Novog Beograda i Surčina.

Vučić je istakao da će to biti novi veliki razvojni projekat.

"Izgradićemo najmoderniji otvoreni, transparentni >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << stadion, koji će biti prekriven i sav u zelenilu. On će primati 52.000 gledalaca i biće jedan od najlepših na svetu, ne samo u Evropi. Uskoro krećemo i u Kragujevcu i Nišu sa izgradnjom velelepnih stadiona", rekao je Vučić.

On je naveo i da će uskoro biti završeni stadioni u Leskovcu, Zaječaru i u Loznici, a da se sve gradi po Uefinim standardima.

"Gradimo i odbojkaški nacionalni centar i borilački nacionalni centar. Idemo uskoro i na izgradnju mnogo bazena", naveo je Vučić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.