Vlahopulos: Moramo da se pripremimo i mentalno i fizički za duel sa Radničkim

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 16:33

Vlahopulos: Moramo da se pripremimo i mentalno i fizički za duel sa Radničkim

Novobeograđani dočekuju Kragujevčane sutra od 19.45.

Vaterpolista Novog Beograda Angelos Vlahopulos izjavio je danas da njegov tim mora da se pripremi i mentalno i fizički za duel sa Radničkim u drugom kolu Superlige Srbije u Grupi za plasman od prvog do šestog mesta. Utakmica između Novog Beograda i Radničkog biće odigrana u utorak 19.45 časova na bazenu Sportskog centra "11. april". Vaterpolisti Novog Beograda su u prošlom kolu nadigrali Vukove 19:5, dok je Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio bolji od ekipe Šapca 10:6.

 - Biće najvažnije da od početka utakmice pronađemo naš ritam i da se isključivo fokusiramo na našu igru. Veliki broj igrača našeg tima bio je dugo odsutan iz ekipe zbog obaveza prema nacionalnim timovima. Praktično tri meseca nismo bili zajedno i sada je neophodno da sve misli i potpunu našu koncentraciju usmerimo na uspehe Novog Beograda - rekao je Vlahopulos, saopšteno je iz kluba.

On je konstatovao da će biti potrebno malo vremena da ekipa dostigne pravu formu.

 - Radnički je dobar protivnik. Veoma su agresivni, to je nov tim, ali igraju veoma dobro. Neće biti nimalo lako i zato moramo dobro da se pripremimo za taj duel i mentalno i fizički. Ujedno taj meč će nam biti i odlična provera za nastavak takmičenja u Ligi šampiona i utakmicu protiv Jadrana iz Splita - zaključio je Vlahopulos.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.