Vlada sprema dokument

Izvor: Studio B, 03.Nov.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada sprema dokument

Direktor kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović izjavio je da se priprema dokument, koji će biti dostavljen Skupštini i u kojem će se navesti šta Vlada namerava da preduzme kako bi se stabilizovale prilike na Kosovu i Metohij

Mihajlović je na konferenciji za novinare posle sednice Vlade podsetio da je na osnovu Deklaracije od 30. jula Vlada dostavila izveštaj skupštini o aktivnostima na stabilizaciji situacije na Kosovu.

On je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i da je razrešen dužnosti direktor Zavoda za javno zdravlje Kragujevac Dragoljub Đokić, a za vršioca dužnosti direktora postavljen je Dragan Vasiljević. Međusobne tužbe Srbije i Hrvatske za genocid najbolje je da se povuku, ali ukoliko se to ne dogodi, Srbija će braniti svoje interese, izjavio je koordinator Vlade Srbije za odnose s javnošću Slobodan Homen.

Za povlačenje tužbi, rekao je on, potrebna je politička volja obe strane. "O konkretnim potezima će odlučivati naš tim koji se bavi tim pitanjem", naglasio je Homen.

Mihajlović je rekao i da je Vlada na današnjoj sednici donela zaključak da raspiše konkurs za izbor direktora Pošte Srbije, a do okončanja postupka dužnost vršioca dužnosti direktora obavljaće Goran Ćirić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.