Veliki uspeh mladog stonotenisera Radničkog Nemanje Milanovića na turniru u Nišu

Izvor: KGsport.info, 25.Feb.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki uspeh mladog stonotenisera Radničkog Nemanje Milanovića na turniru u Nišu

Mladi stonoteniser kragujevačkog Radničkog Nemanja Milanović osvojio je treće mesto u konkurenciji juniora na Otvorenom prvenstvu Regionalnog stonoteniserskog saveza Niša.

Nemanja je osvajanjem trećeg mesta u veoma jakoj konkurenciji preko pedeset stonotenisera iz domaćih i inostranih klubova napravio uspeh vredan pažnje i najavio visoke domete u budućnosti.
U grupnoj fazi Milanović je bio bolji od Saše Jankovića (Hajduk Veljko, Negotin) i Milana Komulšana >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << (Novi Knjaževac) sa po 3:0. U šesnaestini finala pobedio je Nikolu Cerovca (IMT Beograd) sa 3:1, u osmini finala bio je bolji od Matije Jovičića, momka koji nastupajući za Bačku Palanku igra Super ligu Srbije, rezultatom 3:2, da bi u četvrtfinalu preskočio i Falb Hunora (Novi Sad), takođe sa 3:2.
Usledio je polufinalni meč sa Nemanjom Đilasom iz zrenjaninskog Banata, u kome je Milanović poražen, tako da je na kraju morao da se zadovolji trećim mestom, koje je podelio zajedno sa još jednim članom Banata Perom Tepićem.
Prvo mesto osvojio je Bence Bognar iz subotičkog Spartaka, koji je u velikom finalu bio bolji od Đilasa.
Inače Nemanja Milanović je deo ekipe kragujevačkog Radničkog, koja se pod trenerskom palicom Miroljuba Buce Simovića bori za ulazak u Prvu ligu Srbije. Kragujevački stonoteniseri trenutno se takmiče Drugoj ligi Jug, gde nakon četiri odigrana turnira zauzimaju šesto mesto na tabeli sa 16 bodova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.