Vaterpolisti Radničkog dočekuju Valjevo u srpskom derbiju Regionalne lige (subota, 19.30 h)

Izvor: KGsport.info, 23.Nov.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog dočekuju Valjevo u srpskom derbiju Regionalne lige (subota, 19.30 h)

U šestom kolu Regionalne A2 lige, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Valjevo Gorenja, u subotu od 19.30 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.
Kragujevčani u ovaj duel ulaze sa drugog mesta, pošto su u prošlom kolu poraženi na gostovanju Solarisu u Šibeniku, koji je tako ostao usamljen na liderskoj poziciji sa maksimalnim učinkom. Ipak, Radnički se na pobednički kolosek vratio pobedom nad Beogradom u osmini finala Kupa Srbije (16:11).
– Dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << smo se spremali za meč sa Solarisom, ali se nismo najbolje snašli u toj atmosferi i napravili smo dosta grešaka, što nas je koštalo poraza. Utakmica sa Beogradom došla je u pravom trenutku i pomogla nam da prebrodimo gubitak bodova u Šibeniku, pa se nadam da ćemo se vratiti na stazu trijumfa i u regionalnom takmičenju – rekao je Nemanja Stanojević, juniorski reprezentativac Srbije iz redova Radničkog.
I Valjevcima dobro ide u dosadašnjem toku Regionalne lige, pošto su konsolidavoli redove nakon poraza u Šibeniku i remija u Koperu, vezavši tri pobede, nad Katarom, Zadrom i Galebom, pa sada zauzimaju peto mesto, sa 10 bodova, samo dva manje od Radničkog. Prošle sezone ovi timovi sastali su se u Superligi, a u oba navrata Kragujevčani su bili uspešniji, najpre sa 13:10 u Valjevu, a zatim i 13:5 u Kragujevcu.
– Dobro poznajemo ekipu Valjeva. Uz okosnicu iz prošle sezone, tu je i dosta igrača koji su prošle godine igrali za Šabac. Takođe, njihovo veliko pojačanje je trener Milanović, koji je vrhunski stručnjak i donosi im dodatni kvalitet. Dobro smo se spremali za ovu utakmicu i očekujem da će bodovi ostati u Kragujevcu – zaključio je Stanojević.
Ulaz je besplatan.
Izvor i foto: KVK Radnički
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.