Vaterpolisti Naisa nemoćni na gostovanju u Kragujevcu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2021, 12:50

Vaterpolisti Naisa nemoćni na gostovanju u Kragujevcu

Niški vaterpolisti pretrpeli su i osmi poraz u Superligi ove sezone, a ovoga puta oni su ubedljivo poraženi na gostovanju aktuelnom šampionu Radničkom u Kragujevcu rezultatom 18:4 (5:2, 6:0, 3:2, 4:0).

Nakon dva remija i tri poraza u Regionalnoj A1 ligi, izabranici trenera Živića nastavili su takmičenje u domaćem takmičenju, a na gostovanju četi Uroša Stevanovića nisu imali priliku da mnogo toga pokažu. Već na poluvremenu ekipa Radničkog vodila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je 11:2.

U trećoj četvrtini vaterpolisti Naisa pružili su najbolji otpor, postigli dva, a primili tri gola, ali je u poslednjoj deonici aktuelni šampion Srbije i regiona pojačao ritam i došao do sedme pobede u sezoni (18:4).

U regularnom delu prvenstva ostalo je da se odigra još samo jedno kolo u kome će Nišlije imati šansu da konačno upišu pobedu, pošto će na bazenu ”Čair” 18. decembra dočekati pretposlednji Zemun.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.