Izvor: Radio 021, 18.Jun.2021, 07:14

VIDEO: Vlasnik azila u selu kod Kragujevca uhapšen zbog mučenja i ubijanja pasa

Kragujevačka policija uhapsila je D. G. (49) zbog sumnje da je u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić ubijao i mučio veći broj pasa.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN MUČITELJ IZ KRAGUJEVCA Osumnjičen da je u svom azilu BRUTALNO MUČIO I UBIJAO PSE, užasni prizori u kavezima (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Jun.2021

Kragujevčanin D. G. (49) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je u svom azilu za obuku pasa u seluu Čumić ubijao i mučio veći broj životinja.

Nastavak na Blic...

JEZIVO Uhapšeni vlasnik MUČILIŠTA ZA ŽIVOTINJE kod Kragujevca brutalno ubijao pse, policija pronašla na DESETINE KESA u kojima su zakopani

Izvor: Blic, 18.Jun.2021

Mučene i brutalno ubijene životinje vlasnik prihvatilišta za pse "Vučjak" D. G. (49), koji je uhapšen noćas u selu Čumić kod Kragujevca, zakopavao je u kesama kraj ograde azila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.