VIDEO: Vlasnik azila u selu kod Kragujevca uhapšen zbog mučenja i ubijanja pasa

Kragujevačka policija uhapsila je D. G. (49) zbog sumnje da je u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić ubijao i mučio veći broj pasa.
U toku noći u Kragujevcu u zajedničkoj akciji Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu u centru za obuku pasa i vodiča uhapšeno je odgovorno lice u prihvatilištu za pse "Vučjak". 
 
On se sumnjiči da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje. 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.
 
Ministar policije Aleksandar Vulin zamolio je građane, u saopštenju, da kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a "ne da kače na društvene mreže i bore se za lajkove, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove". 
 
"Verujte svojoj policiji, mi smo jedino što stoji između nasilja, ludila i normalnog života", naglasio je ministar Vulin, a stoji u saopštenju iz MUP-a. 
 
UPOZORENJE: Uznemirujući snimak
 
  • Lavijatan ♥️♥️♥️♥️♥️

    19.06.2021 09:08
    Bravo Levijatan!!!!
    Znam da će te sada da budete prezauzeti sa 1200 pasa. Država ih nema gde pa će ih uspavati ali vi to nećete da date nego će te da preuzmete sve to na sebe. Hteo sma da pitam kada će doći na red borbe pasa? Niko još nije reagovao po tom pitanju. Mislim jeste da su ovde mucili 1200 pasa, a tamo samo 2 po borbi i da je ovo preče ali me cisto zanima da li će nešo da se uradi? A sta će biti sa donacijama mislim pitam za druga?
  • Levijatan se prodao

    18.06.2021 17:52
    Sram te bilo Pavle
    Koliko godina su pričali kako se bore protiv Avenije MB i kao ne ide im, a vamo za navodno 2 meseca, a očigledno mnogo kraće, "razotkrili" ovog čoveka i eto ga Vulin da se slika sa značkom. Jasno ko dan da se Pavle Bihali prodao. Fuj.
  • Željko

    18.06.2021 15:19
    Isus
    Ovaj čovek je pre 20 godina na leđima nosio peške iz Kragujevca do Čumića 15 km džak hrane za te jadne pse o kojima se brinuo onda kada sam nije ima šta da jede, niti para da plati prevoz. Srbijo opet si pala. Čekamo izvinjenje ministra i orden za Dejana ili da padne vlada !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.