Uhapšeno pet lica koji su torte sa deponije pustili u prodaju

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno pet lica koji su torte sa deponije pustili u prodaju

Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je danas pet lica zbog osnovane sumnje da su 24. decembra sa deponije Jovanovac kod Kragujevca odnijeli i pustili u prodaju 18.432 komada torti namijenjenih za uništenje.

Uhapšen je D.R. /50/ koji je osumnjičen da je kao odgovorno lice Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća" u Kragujevcu izvršio krivično djelo neotklanjanje opasnosti, kao i radnici tog preduzeća S.N./36/, S.S./45/, Lj.J./55/ i Z.K. /42/ zbog sumnje da su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Sumnja se da o događaju, za koji je saznao nakon par dana, D.R. nije obavijestio nadležne inspekcijske službe, već su one o tome obaviještene tek 3. januara.

Svi osumnjičeni će danas, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.