Uhapšena osumnjičena za krađe po frizerskim salonima

Izvor: Studio B, 22.Avg.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena osumnjičena za krađe po frizerskim salonima

Policija je uhapsila A.P. (36) zbog sumnje da je u Beogradu i Kragujevcu po frizerskim salonima krala novčanike, koristeći nepreznost prisutnih, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

A. P, koja je iz Kragujevca, sumnjiči se da je počinila četiri krivična dela krađe na teritoriji Kragujevca i šest na području Beograda.

U saopštenju se precizira da postoje osnovi sumnje da je A.P, tokom jula i avgusta, u frizerskim salonima, predstavljajući se kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << potencijalna mušterija i koristeći neopreznost prisutnih, krala novčanike iz kojih je sem novca, u dva navrata, uzela i platne kartice.

Sumnja se da je kartice zloupotrebio saizvršilac D.M. (30), koji se tereti za krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.