Uhapšen zbog više krađa

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog više krađa

Kragujevačka policija saopštila je danas da je istražnom sudiji Osnovnog suda privela Ivicu M. (31) iz Kragujevca zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i krađa.

Kako je navedeno u saopštenju, Ivica M. je u junu u sportskoj hali "Jezero" u Kragujevcu obio kancelariju iz koje je ukrao laptop, kožnu jaknu i nekoliko flaša pića, a mesec dana kasnije iz jednog lokala u naselju Bagremar ukrao je mobilni telefon i 230 evra, iskoristivši >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << neopreznost radnike.

Mladenci iza rešetaka zbog krađe u supermarketu

Uhapšena grupa osumnjčena za razbojništvo

Beograd:Uhapšen zbog dečje pornografije

Ivica M. je ukrao i više od 30.000 dinara tako što je u naselju Stanovo starijem sugrađaninu prišao s leđa i iz džepa mu izvukao pare i potom pobegao.

Taj novac Ivica M. je potrošio, a policija intenzivno radi na pronalaženju ukradenih predmeta, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.