Izvor: Šumadija Press, 25.Avg.2011, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krao pare, piće i računare

Kragujevačka kriminalistička policija lišila je slobode i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Osnovnog suda sprovela Ivicu M. (31) iz Kragujevca, koji je osumnjičen za teška krađu i krađu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevčanin iza brave zbog više krađa

Izvor: Blic, 25.Avg.2011

KRAUGJEVAC - Kragujevačka policija saopštila je danas da je istražnom sudiji Osnovnog suda privela Ivicu M. (31) iz Kragujevca, osumnjičenog za više teških krađa i krađa...Kako je navedeno u saopštenju, Ivica M. je u junu u sportskoj hali "Jezero" u Kragujevcu obio kancelariju iz koje je ukrao...

Nastavak na Blic...

Uhapšen zbog izazivanja požara

Izvor: Šumadija Press, 26.Avg.2011, 14:51

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu – Policijske stanice u Kniću lišili su slobode i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu sproveli Velibora M. (40) iz Ljuljaka..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.