Uhapšen hirurg koji je za operaciju uzeo 500 evra

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen hirurg koji je za operaciju uzeo 500 evra

KRAGUJEVAC - Lekar Hirurškog odeljenja Kliničkog centra u Kragujevcu uhapšen je po podne zbog sumnje da je od pacijenta za operaciju uzeo 500 evra, izjavio je večeras Tanjugu načelnik kragujevačke policije Ivan Đorović.

"Hirurg je zatečen sa novcem dobijenim od pacijenta", naveo je Đorović, dodavši da će lekaru biti određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Osumnjičeni će, prema njegovim rečima, po isteku mere zadržavanja biti priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu, zbog sumenje da je izvršio krivično delo primanja mita.

Detalje o hapšenju policija bi trebalo da saopšti sutra.

Povezane vesti: Uhapšeni šesti osumnjičeni za mito aferi Autosaobraćaj

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen hirurg koji je za operaciju uzeo 500 evra

Izvor: S media, 13.Apr.2011

Lekar Hirurškog odeljenja Kliničkog centra u Kragujevcu uhapšen je po podne zbog sumnje da je od pacijenta za operaciju uzeo 500 evra, izjavio je večeras Tanjugu načelnik kragujevačke policije Ivan Djorović. .."Hirurg je zatečen sa novcem dobijenim od pacijenta", naveo je Djorović, dodavši...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.