UHAPŠENI NAPADAČI IZ KRAGUJEVCA: Čoveku pucali u noge, pa ubili psa

Izvor: Kurir, 26.Okt.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI NAPADAČI IZ KRAGUJEVCA: Čoveku pucali u noge, pa ubili psa

Lisice su stavljene na ruke Kragujevčanina D. Ž. (35), drugog napadača koji je 14. oktobra, u Spomen parku Šumarice ranio D. I. (20), zbog toga je, pre tri dana, uhapšen i S. M. (26), takođe iz Kragujevca

KRAGUJEVAC - Policija je uhapsila Kragujevčanina D. Ž. (35), drugog napadača koji je 14. oktobra, u Spomen parku Šumarice ranio D. I. (20), zbog toga je, pre tri dana, uhapšen i S. M. (26), takođe iz Kragujevca.

Sumnja se da su oni motociklom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << došli u Spomen park Šumarice i maskirani prišli D. I. i dva puta mu iz pištolja pucali u noge. Napadači su tada ubili i psa rase staford, i nakon pucnjave pobegli motociklom.

D. Ž. je sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Kragujevcu, koji mu je, posle saslušanja, odredio pritvor.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.