U bolnici bez preminulih, primljeno 11, otpušteno 13 pacijenata

Izvor: SandzakPress.net, 19.Jul.2020, 14:53

U bolnici bez preminulih, primljeno 11, otpušteno 13 pacijenata

Prema podacima koji su na današnji dan Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni COVID centar Novi Pazar, Dom zdravlja i ZZJNP u poslednja 24 sata nije bilo smrtnih ishoda. Ukupno hospitalizovanih pacijenata u Regionalnom Coivd centru Novi Pazar je 218, gde je bilo 11 novih prijema i 13 otpusta. Jedan pacijent je transportovan u Urgentni centar Kragujevac. Na respiratorima se nalazi 7, a na high-flow 4 pacijenta. Prema podacima iz Doma zdravlja, ukupan broj pregleda u Covid a The post U bolnici bez preminulih, primljeno 11, otpušteno 13 pacijenata appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIRUS JE PAR PUTA IZNENADIO PAZAR! Dr Đerlek: Poboljšanje, ali ponašamo se kao da će sutra biti KATASTROFA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020

Prema poslednjim informacijama, situacija u Novom Pazaru se polako stabilizuje...U regionalnom kovid centru u Novom Pazaru ukupno je hospitalizovano 218 pacijenata, od kojih je sedam na respiratoru, podaci su koje su danas Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni kovid centar Novi Pazar, Dom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.