Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 17:20

Tuga Prve lige Srbije: Borac došao sa sedmoricom, jedan se povredio u 12. minutu

Utakmica prekinuta, Čačani ostali sa nedovoljnim brojem igrača

Nastavlja se cirkus u otužnom takmičenju koje se zove Prva liga Srbije.

Posle kazne i oduzetih šest bodova čelnici Borca iz Čačka su pretili da neće nastaviti takmičenje, da neće putovati u Kragujevac na meč sa Radničkim, ali su gosti, na kraju, ipak došli na Čika Daču. I to sa sedmoricom igrača. Taman onoliko koliki je dozvoljeni minimum za odigravanje utakmice.

Ali, meč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije dugo potrajao. Igrao se 12. minut kada je jedan igrač Borca pao i požalio se na povredu, zbog koje nije mogao da nastavi utakmicu. Čačani su ostali sa šestoricom, što nije dozvoljeno po pravilima igre.

Sudija nije imao kud nego da u 12. minutu odsvira kraj. Po pravilima, utakmica će biti registrovana rezultatom 3:0 za Radnički.

A post shared by FK Radnički 1923 Kragujevac (@fkradnicki1923kg)

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačani izašli sa sedam igrača, utakmica u Kragujevcu prekinuta u 12. minutu

Izvor: RTS, 17.Apr.2021

Utakmica Prve lige Srbije, drugog ranga srpskog fudbala, između Radničkog iz Kragujevca i čačanskog Borca, prekinuta je već u 12. minutu. Duel je prekinut jer gosti nisu imali dovoljan broj fudbalera na terenu. . Još jedna tragikomična situacija viđena je na srpskim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.