Tradicionalna sportska saradnja i prijateljstvo Kragujevca i Mostara

Izvor: Kragujevac.rs, 08.Feb.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicionalna sportska saradnja i prijateljstvo Kragujevca i Mostara

U organizaciji Sportskog saveza grada Mostara proteklog vikenda održana je svečanost na kojoj su uručena priznanja i proglašeni najbolji sportisti ovog prijateljskog grada za 2015. godinu. Ovoj značajnoj i tradicionalnoj sportskoj svečanosti u Mostaru prisustvovao je i predstavnik grada Kragujevca, pomoćnik gradonačelnika za sport Nikola Urošević.

Osim ljubaznog odgovora na poziv mostarskih organizatora za prisustvovanje na sportskoj manifestaciji, Urošević kaže da je negovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << prijateljskih odnosa pored razmene mladih najbolji način za proširivanje saradnje i u drugim oblastima. Imajući u vidu da je na ovoj manifestaciji prisustvovao veliki broj značajnih i uglednih ličnosti iz sveta sporta u regionu, Urošević je najavio i mogućnost uspostavljanja saradnje sa splitskim sportistima.

U prisustvu gradonačelnika Mostara Ljuba Bešlića, njegovih saradnika, predstavnika stručnog žirija i prijatelja iz Zagreba i Splita uručena su priznanja u nameri da se sportom prevaziđu sve granice i otvore nove saradnje.

Pored proglašenja najboljih sportista, uručena su i priznanja za najbolje muške i ženske juniorske i seniorske sportske kolektive u svim sportovima, posebna priznanja trenerima i sportskim službenicima. Sportski savez grada Mostara u okviru ove manifestacije dodelio je i kategoriju nagrade za životno delo kao i posebno priznanje za razvoj sporta, sportske infrastrukture i posebno priznanje za razvoj sportskog novinarstva.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.