Tesan poraz rukometaša Radničkog 1964 u Novom Pazaru

Izvor: KGsport.info, 29.Apr.2018, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tesan poraz rukometaša Radničkog 1964 u Novom Pazaru

Rukometaši kragujevačkog Radničkog 1964 poraženi su na gostovanju ekipi Novog Pazara u 19. kolu Super B lige – 30:32 (15:16). Kragujevački rukometaši, iako u oslabljenom sastavu, dostojno su parirali aktuelnom lideru na tabeli, ali su na kraju morali da se pomire sa porazom.
Maltene tokom celog prvog poluvremena domaćin je imao prednost, koja nije prelazila više od tri gola razlike.
Nakon odmora, Kragujevčani dolaze do preokreta i vođstva od 20:17 u 34. minutu. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << usledio je momentalni odgovor Pazaraca, koji serijom od 6:0 vraćaju prednost, koju su sačuvali do kraja utakmice, uprkos nastojanju Šumadinaca da se rezultatski vrate u igru.
Zlatko Rakić je sa sedam pogodaka bio najistaknutiji pojedinac u domaćem timu, dok se kod Kragujevčana istakao Vladimir Dobrosavljević sa osam postignutih golova.
Posle devetnaest odigranih kola rukometaši Radničkog 1964 zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa 20 osvojenih bodova.
U narednom kolu izabranici trenera Aleksandra Radosavljevića ugostiće ekipu Hajduk Veljka iz Negotina.
POSETA ĐURĐEVIM STUPOVIMA

Gostovanje u Novom Pazaru rukometaši Radničkog 1964, zajedno sa stručnim štabom, iskoristili su da posete manastir Đurđevi stupovi na poziv igumana bratstva Gavrila, koji je u svetovnom životu bio aktivni fudbaler Radničkog iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Radničkog 2016 savladale Mileševku u poslednjoj utakmici ove sezone

Izvor: KGsport.info, 29.Apr.2018

Pobedom nad ekipom Mileševke 82:74 (23:16, 14:16, 17:21, 28:21) u poslednjem kolu plej-ofa Druge lige Jug, košarkašice Radničkog 2016 završile su još jednu takmičarsku sezonu, u kojoj su osigurale plasman u jedinstvenu Drugu žensku ligu Srbije, koja će se igrati od naredne jeseni.. Iako ovaj...

Nastavak na KGsport.info...

Poraz vaterpolista Radničkog na gostovanju Crvenoj zvezdi

Izvor: KGsport.info, 30.Apr.2018, 12:53

Vaterpolisti Radničkog ubedljivo su poraženi na gostovanju Crvenoj zvezdi u 5. kolu Super lige Srbije sa 8:17 (2:4, 3:4, 2:6, 1:3).. Mladi kragujevački tim nije imao šansi protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u Srbiji, koja će verovatno biti i glavni kandidat Partizanu u borbi za titulu ove sezone.. Francuz...

Nastavak na KGsport.info...

Prvi poraz fudbalerki Šumadije 1903 u sezoni

Izvor: KGsport.info, 30.Apr.2018

Nakon devet vezanih pobeda, fudbalerke Šumadije pretrpele su prvi poraz u Prvoj ligi Srbije, i to na gostovanju niškom Radničkom 2012 u 12. kolu sa 0:2 (0:1).. Šumadinke su rasterećeno ušle u ovaj meč, budući da su još ranije osigurale prvo mesto na tabeli i plasman u viši rang takmičenja,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.