Izvor: Blic, 17.Feb.2022, 23:19

Švajcarski "Štadler" dogovorio saradnju sa Mind parkom u Kragujevcu

Švajcarska kompanija "Štadler", lider u proizvodnji šinskih vozila i kompanija "AMM Manufacturing" koja posluje u okviru Mind parka u Kragujevcu, danas su na sastanku u Kragujevcu dogovorili buduću saradnju. Prvom u nizu sastanaka prisustvovali predstavnici Mind grupe, gradonačelnik Kragujevca, kao i vlasnik kompanije "Štadler", Peter Špuler i nekadašnji nemački kancelar Gerhard Šreder, u svojstvu savetnika švajcarske kompanije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štadler dogovorio saradnju sa Mind parkom: "Sada - još 18 vozova"

Izvor: B92, 18.Feb.2022, 10:08

Švajcarska kompanija "Štadler", lider u proizvodnji šinskih vozila i kompanija "AMM Manufacturing" koja posluje u okviru Mind parka u Kragujevcu, na sastanku u četvrtak u Kragujevcu dogovorili buduću saradnju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.