Šutanovac: Razgovaraću sa oružarima (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Jun.2011, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Razgovaraću sa oružarima (VIDEO)

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da će razgovarati sa radnicima kragujevačke fabrike "Zastava oružje", koji su najavili proteste u četvrtak ispred zgrade Vlade u Beogradu.

Ministar odbrane Dragan Šutanovac najavio je da će u razgovoru sa radnicima kragujevačke fabrike "Zastava oružje" pokušati da nađe rešenje za njihove zahteve.

Šutanovac je naglasio ta fabrika treba da se strukturira u odnosu na potrebe sistema. On je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je želja da se nađe rešenje koje će podrazumevati da oni koji zaista imaju radno mesto i posao ostanu da rade, a da ukoliko fabrika nekada ima veći obim posla da angužuje privremeno one koji nisu u njoj.

Šutanovac: Razgovaraću sa oružarima

Šutanovac: Istraga o skrivanju Mladića u toku

NATO skup u Beogradu!

Šutanovac je podsetio da je u ovom trenutku država tržište i da "Zastava oružje" duguje robe za oko 333 milona dinara.

Kragujevački oružari, koji štrajkuju od 23. maja zatražili su od vlade da prestane da ignoriše njihove zahteve i da što pre reši brojne probleme i najavili su okupljanje za četvrtak, 9. jun, u Beogradu ispred zgrade Vlade Srbije.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.