Šumadinci gostuju u Vranovu

Izvor: KGsport.info, 13.Sep.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadinci gostuju u Vranovu

ZA TREĆU U NIZU: Fudbaleri Šumadije 1903 (Foto: M. Jovičić)

U okviru petog, vanrednog kola Srpske lige Zapad, fudbaleri Šumadije 1903 danas (16h) gostuju ekipi Proletera u Vranovu. Kragujevčani su u seriji od dve uzastopne pobede, pa sa dosta optimizma idu na ovo gostovanje.
Izabranici trenera Miroslava Stakića mic po mic napreduju na tabeli Srpske lige Zapad. Za vikend je ostvarena i prva pobeda na Bubnju u ovoj sezoni, i to protiv neugodne Mokre Gore (2:1). >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << U ovoj utakmici videlo se koliko ekipi sa Bubnja znače iskusni igrači, poput Živadinovića i Božovića, koji su i doneli trijumf Šumadincima.
Današnje gostovanje u Vranovu novom srpskoligašu Proleteru biće još jedan veliki ispit za Kragujevčane. Iako novajlija u ovom rangu takmičenja, tim iz Vranova uspeo je da na svom terenu savlada Budućnost Krušik, jednog od favorita za prvo mesto, a upisana je pobeda i na gostovanju ekipi Loznice. U prošlom kolu fudbaleri Proletera su „preznojili“ i ekipu Sloge u Požegi, iako su na kraju poraženi sa 1:2.
Dakle, nimalo naivan rival, čije rezultate na početku sezone Šumadinci moraju da poštuju. Ipak, za razliku od ekipe iz Vranova, Šumadija 1903 ima dugogodišnji staž u ovom rangu takmičenja i značajno iskustvo igranja ovakvih utakmica, što može da bude presudno.
I sve preostale utakmice vanrednog 5. kola igraju se danas od 16 časova, a sastaju se: Karađorđe – Loznica, Smederevo 1924 – Šumadija (A), Jedinstvo (Ub) – Polet, FAP – Železničar, Provo – Tutin, Mladi radnik 1926 – Zlatibor, Mokra Gora – Jedinstvo (Ue) i Budućnost Krušik 2014 – Sloga (P).
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Stefan Ljušić matirao lidera na Bubnju (FOTO)

Izvor: KGsport.info, 13.Sep.2017

Ekipa Zastave posle današnje pobede u novoj opremi koju je dobila na poklon od agencije „Kraguj stan“.. Danas je odigrano peto vanredno kolo Prve gradske lige Kragujevca u kojem je ekipa Zastave na Bubnju priredila iznenađenje ubedljivom pobedom u susretu sa vodećom ekipom Budućnosti iz Resnika...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.