Šumadijski okrug: Novozaraženih 45, u Kragujevcu 42

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2020, 09:41

Šumadijski okrug: Novozaraženih 45, u Kragujevcu 42

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu, tokom 24 sata u Šumadijskom okrugu od obrađena 173 uzorka, pozitivno je 45 pacijenata, od čega samo u Kragujevcu 42 osobe novozaražena.

Kako navodi direktor Instituta Dragan Vasiljević, u Topoli je registrovan jedan novi slučaj, kao i u Rači i Lapovu.

Od početka epidemije, ukupno je u tom okrugu registrovano 953 slučajeva, od čega u Kragujevcu 784, gde je do 16. maja bilo 68, a od tada do danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 716.

U Aranđelovcu je ukupno 49 pozitivnih na Covid 19, Rači 27, Kniću 48, Batočini 16, Lapovu sedam.

U kućnoj izolaciji je ukupno u okrugu 1.173 osoba, od čega u Kragujevcu 980, a nakon tog grada najviše u kućnoj izolaciji se nalazi u opštini Knić, njih 88.

Broj hospitalizovanih pacijenata u KC Kragujevac, prema podacima sa kojima raspolaže Institut je 101 osoba, a na respiratoru je njih osam.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AKTUELNO: U Srbiji 287 novih slučajeva koronavirusa, preminulo 11 pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2020

Prema poslednjim podacima, u Srbiji je registrovano 287 novih slučajeva koronavirusa. Preminulo je 11 obolelih. Na respiratoru se nalazi 144 pacijenta. U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 219 pacijenata od korona virusa, a kako se taj broj povećava u tom KC prinuđeni su da proširuju kapacitete...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.