Studentkinje nemoćne u Kragujevcu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Studentkinje" nemoćne u Kragujevcu

Bledo izdanje Studenta u Kragujevcu, protiv favorizovanog Radničkog donelo je takav rezultat - 81:63 za domaće košarkašice, u 3. kolu Prve lige. Nišlijke su nakon ovog poraza ostale u dnu tabele, na pretposlednjoj poziciji, sa 4 boda.

Iako su gošće povele sa 4:1, Kragujevčankama je bilo potrebno 2 minuta da ih prestignu, a još 4 da svoju prednost dograde u dvocifrenu. Na kraju prvog dela jako loš učinak Nišlijki - svega 9 ubačenih poena, uz primljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 21.

U drugoj četvrtini je bilo za nijansu bolje - uglavnom iz ruku Dragane Dimitrijević, niške košarkašice ubacile su 12 poena, ali su ponovo primile 20, za velikih 41:21 na poluvremenu.

Sa trojkom uz zvuk sirene Marije Petrović Student je tokom trećeg kvartala uspeo da smanji zaostatak za rivalom na 10 poena.

Međutim, sav trud pao je u vodu u odlučujućem periodu meča. Prva 3 i po minuta “studentkinje” nisu postigle nijedan poen iz igre, što su košarkašice Radničkog potpuno iskoristile i za manje od 5 minuta vratile svoju prednost na 20 poena. Tako je ovaj duel i završen, sa 81:63 za trenutno trećeplasirane Kragujevčanke.

Niške košarkašice su se tako i nakon tri kola zadržale na jednoj pobedi, ostvarenoj u prvom kolu. Još jedan težak zadatak imaće narednog vikenda, pošto dočekuju Radivoj Korać, koji za sada ima 2 pobede i jedan poraz.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.